Κανονισμός

Σχολή Χορού Lilac Fairy

Η Σχολή Χορού Lilac Fairy ιδρύθηκε το 2009 , λειτουργεί νόμιμα με την 1449 π.ε. απόφαση της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και ελέγχεται από αυτήν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ). Ο χώρος μας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας και αποτελεί ένα σωστό και υγιές περιβάλλον τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Οι δάσκαλοί μας είναι διπλωματούχοι και πλήρως καταρτισμένοι πάνω στο χορό.
Η ιδιοκτήτρια, καλλιτεχνική διευθύντρια και δασκάλα μπαλέτου της Σχολής, Αγγελική Ανδρουτσοπούλου, συνεχίζει την προσπάθεια να υπηρετήσει την καλλιτεχνική παιδεία, στηριζόμενη στην αγάπη των μαθητριών της και στην εμπιστοσύνη και στήριξη των γονέων τους.
Ιδιαίτερα σήμερα, ο χορός αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην καθιστική ζωή και το καθημερινό στρες. Στη Σχολή μας προσφέρουμε επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των μαθητριών μας, καθώς επενδύουμε στις σύγχρονες και μοντέρνες χορευτικές τεχνικές, ακολουθώντας τις νέες τάσεις και ιδέες της εποχής.
Image
Image

Προφίλ

Image

Αγγελική Ανδρουτσοπούλου

Ξεκίνησε το μπαλέτο όταν ήταν 2,5 ετών. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Δέσποινα Γ. Γρηγοριάδου». Διδάχθηκε μπαλέτο από μεγάλους δασκάλους του χορού όπως είναι οι: ΜέτσηςΙωαν., ΕρενίδηςΛεων., Γρηγοριάδου Δεσ., BogoevaKal., RizovaBor., Μπερτόλη Αλ., Μανταφούνης Χαρ., Σταματοπούλου Περ., Κυνηγού Μαρ., Καπάζογλου Ε., Γρηγορίου Μ. κ.α. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το χορό.

Η αγάπη της για τα παιδιά και τη διδασκαλία την έχει ωθήσει στο να παρακολουθεί σεμινάρια & ημερίδες που αφορούν την ψυχολογία των παιδιών και καινούργιους τρόπους διδασκαλίας ακόμη και σήμερα. Το Γενάρη του 2019 παρακολούθησε στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος σεμινάριο με θέμα «Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης: ΠροβλήματαΣυμπεριφοράς-ΔΕΠΥ».

Συνεργάτες

Image

Ελένη Αραπάκη

Δασκάλα Σύγρονου Χορού
Image

Μαρία Γαλούρη

Δασκάλα Pilates

Γιατί μας επιλέγετε

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τις αυστηρότερες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας

Αναγνωρισμένη Σχολή Χορού

Αναγνωρισμένη από το Κράτος & μέλος της Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ

Διπλωματούχοι Δάσκαλοι Χορού

Οι δάσκαλοι χορού της σχολής μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και συνεχή κατάρτιση

Σύγχρονα Πρότυπα Διδασκαλίας

Ακολουθούμε τις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές εκπαίδευσης.

Γνωρίστε μας

Βάλτε τη μαγεία του χορού στη ζωή σας! Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματά μας!

Βάλτε την μαγεία του χορού στην ζωή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Λεονταρίου 11, 15351 Παλλήνη
Τηλέφωνο
210 60 34 429
Email
dance@lilacfairy.gr