Κανονισμός

Οι εγγραφές της σχολής μας ξεκινούν από 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν καθ’ όλη την περίοδο του σχολικού έτους.

Οι σχολές latin και τα γυμναστήρια δεν επιτρέπεται να διδάσκουν μπαλέτο και σύγχρονο.


Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας


    Η σχολή ιδρύθηκε και λειτουργεί νόμιμα με την 1449 π.ε. απόφαση της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και ελέγχεται από αυτήν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

•    Τα μαθήματα ξεκινούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και τελειώνουν 30 Ιουνίου.

•    Τα μαθήματα γίνονται κανονικά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους εκτός από τις ημέρες αργίας που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα η σχολή παραμένει κλειστή: 28 Οκτωβρίου, 17 Νοεμβρίου, από 23 Δεκεμβρίου εώς και 7 Ιανουαρίου, 30 Ιανουαρίου, 25 Μαρτίου, τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και την εβδομάδα που ακολουθεί και του Αγίου Πνεύματος.

•    Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της σχολής 10 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.

•    Δεν επιτρέπεται η παρουσία γονέων στην τάξη.

•    Οι μαθητές πρέπει να έρχονται στο μάθημα με τη στολή της αντίστοιχης τάξης. Η στολή των παιδιών ορίζεται από τη Διεύθυνση της σχολής. Απαγορεύεται να φορούν εν ώρα μαθήματος ρολόγια, δαχτυλίδια, κοσμήματα, κλπ. Τα μαλλάκια τους πρέπει να είναι μαζεμένα σε κότσο, έτσι ώστε να μπορούν να δουλεύουν σωστά. Απαγορεύονται τσίχλες και καραμέλες στην αίθουσα.

•    Η δημιουργία των τμημάτων καθορίζεται από τη Διεύθυνση της σχολής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Η αλλαγή τμήματος κάποιου παιδιού ορίζεται μόνο από το δάσκαλο του τμήματος σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση της σχολής.

•    Οι μαθήτριες/τές και οι γονείς πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις της σχολής.Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας ή αριθμού τηλεφώνου επικοινωνίας, όπως και για οποιαδήποτε προβλήματα ή παράπονα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, να αναφέρονται στη γραμματεία της σχολής για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

•    Η Σχολή υποχρεούται κάθε 2ο χρόνο να ανεβάζει παράσταση, διότι ο χορός είναι τέχνη παραστατική, τέχνη που υπάρχει γιατί πρώτα από όλα την μοιραζόμαστε με άλλους, το κοινό μας.Για το λόγο αυτό η Σχολή μεριμνά ώστε να προσφέρει ( είτε με δική της πρωτοβουλία , είτε συνεργαζόμενη με άλλους φορείς) την απαιτούμενη Σκηνική Εμπειρία στους μαθητές/τριες  της, οι οποίοι αποτελούν τους εν δυνάμει χορευτές/τριες  του αύριο.Η Σχολή θεωρεί υποχρέωσή της, την συμμετοχή στις τοπικές, κοινωνικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις

Οικονομικές Υποχρεώσεις

•    Η σχολή δεν υποχρεούται σε τήρηση βιβλίου μαθητών (μαθητολόγιο),αλλά είναι υποχρεωμένη να δίνει Α.Π.Υ, στις αρχές κάθε μήνα.Ο μήνας  ΙΟΥΝΙΟΣ είναι λειτουργικός μήνας για τη σχολή και τις υποχρεώσεις της και παρακαλείσθε να είστε τυπικοί στην εξόφλησή του, από την αρχή του μήνα.

•    Το ποσό των ετήσιων διδάκτρων (10μηνο)μοιράζεται ισάξια σε όλους τους μήνες του σχολικού έτους (10μηνο) προς διευκόλυνση σας και το ποσό αυτό προκαταβάλλεται από 1 – 15 κάθε μήνα και αφορά σε ολόκληρο το μήνα και όχι σε μέρες και ώρες διδασκαλίας.Η αποχή των μαθητριών/τών για ένα χρονικό διάστημα από τα μαθήματα (εκτός σοβαρού προβλήματος υγείας), δεν συνεπάγεται τη μη πληρωμή των διδάκτρων αυτού του διαστήματος.

Βάλτε την μαγεία του χορού στην ζωή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Λεονταρίου 11, 15351 Παλλήνη
Τηλέφωνο
210 60 34 429
Email
dance@lilacfairy.gr