Συνεργάτες

Image

Αγγελική Ανδρουτσοπούλου

Δασκάλα Μπαλέτου & Σύγχρονου

Ξεκίνησε το μπαλέτο όταν ήταν 2,5 ετών. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Δέσποινα Γ. Γρηγοριάδου». Διδάχθηκε μπαλέτο από μεγάλους δασκάλους του χορού όπως είναι οι: Μέτσης Ιωαν., Ερενίδης Λεων., Γρηγοριάδου Δεσ., Bogoeva Kal., Rizova Bor., Μπερτόλη Αλ., Μανταφούνης Χαρ., Σταματοπούλου Περ., Κυνηγού Μαρ., Καπάζογλου Ε., Γρηγορίου Μ. κ.α. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το χορό.

Η αγάπη της για τα παιδιά και τη διδασκαλία την έχει ωθήσει στο να παρακολουθεί σεμινάρια & ημερίδες που αφορούν την ψυχολογία των παιδιών και καινούργιους τρόπους διδασκαλίας ακόμη και σήμερα. Το Γενάρη του 2019 παρακολούθησε στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος σεμινάριο με θέμα «Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης: Προβλήματα Συμπεριφοράς-ΔΕΠΥ».

Ελένη Αραπάκη

Δασκάλα Σύγχρονου Χορού
Χορογράφος, Χορεύτρια

Η Ελένη Αραπάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988.Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες (παγκράτιο) έως το 2005. Σπούδασε κλασσικό και σύγχρονο χορό στην Κρατική Σχολή χορού ‘’ΚΣΟΤ’’ όπου αποφοίτησε το 2010.
Την ίδια χρονιά γίνεται δεκτή στην ακαδημία S.E.A.D στην Αυστρία ολοκληρώνοντας τις σπουδές της πάνω στο σύγχρονο χορό το 2012. Από τότε έχει συνεργαστεί με αρκετούς χορογράφους και ομάδες χορού όπως Sonya Levin, Carlos Matos, Martin Kilvady, Eleonore Valery, David Zambrano, Alexander Wengler, Nobulusdance Company, Gotraballet, Aachen Theater.
Το 2015 έγινε πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την σχολή YogaUnion σε συνεργασία με την φημισμένη Ινδική σχολή Sampoorna Yoga πάνω στην τεχνική της Αshtanga Vinyasa Flow Yoga.
Image
Image

Φωτεινή Στεργίου

Δασκάλα Latin

Έμπειρη δασκάλα χορού χορογράφος και ψυχολόγος. Κάτοχος διπλώματος Latin & Ballroom. Από το 2012 διδάσκει λάτιν χορούς American System και από το 2016 International System. Έχει διδάξει σε διάφορες σχολές χορού σε Ελλάδα και Σκωτία  και τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει ομάδες - ζευγάρια και solo με σκοπό την έκφραση των συναισθημάτων μέσω των κινήσεων καθώς και τη προετοιμασία τους για αγώνες χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό . Επίσης έχει αναλάβει και χορογραφίες γάμου. Η ίδια έχει εμπειρία στο διαγωνιστικό latin με συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό και διακρίσεις σε διάφορες κατηγορίες.

Βασιλειάννα Φράγκου

Δασκάλα Σύγχρονου

Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού «Μοριάνοβα-Τράστα». Διδάχθηκε μπαλέτο από τους Αγγέλα Πατσέλη, Δημήτρη Καμινάρη, Ρωξάνη Παπανικόλα και Λίλη Τράστα και σύγχρονο χορό από τους Εφραιμίδου Εριφύλη, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Γιάννη Τσιγκρή και χορογραφία και αυτοσχεδιασμό από την Εριφύλη Δαφέρμου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού με χορευτές της ομάδας του Hofesh Shechter, της  Anne Teresa De Keersmaeker, ενώ έχει συμμετάσχει και σε Gaga Workshop από χορευτές της Batsheva Dance Company. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τους Πέννυ Διαμαντοπούλου (Graham Technique), Στέλλα Ζάννου, Νίκο Καλογεράκη, Χριστιάνα Σαρασίδου. Το 2018 και 2019 συμμετείχε στο Athens Video Dance Project, το οποίο έλαβε χώρα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, καθώς επίσης και στο 2ο Dance school ways festival του Duncan Dance Research Center. Επιπροσθέτως, ασχολείται με το hip- hop και το tango από την ηλικία των 13.


Πέρα από τις πρακτικές σπουδές έχει ασχοληθεί και θεωρητικά με τον χορό και την εκπαίδευσή του στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών διενεργώντας επιτόπια έρευνα για την διπλωματική της εργασία «Οι Σπουδές του Χορού στην Ελλάδα: Προβλήματα και Προοπτικές».
Image

Βάλτε την μαγεία του χορού στην ζωή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Λεονταρίου 11, 15351 Παλλήνη
Τηλέφωνο
210 60 34 429
Email
dance@lilacfairy.gr