Συνεργάτες

Image

Αγγελική Ανδρουτσοπούλου

Δασκάλα Μπαλέτου

Ξεκίνησε το μπαλέτο όταν ήταν 2,5 ετών. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή «Δέσποινα Γ. Γρηγοριάδου». Διδάχθηκε μπαλέτο από μεγάλους δασκάλους του χορού όπως είναι οι: Μέτσης Ιωαν., Ερενίδης Λεων., Γρηγοριάδου Δεσ., Bogoeva Kal., Rizova Bor., Μπερτόλη Αλ., Μανταφούνης Χαρ., Σταματοπούλου Περ., Κυνηγού Μαρ., Καπάζογλου Ε., Γρηγορίου Μ. κ.α. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το χορό.

Η αγάπη της για τα παιδιά και τη διδασκαλία την έχει ωθήσει στο να παρακολουθεί σεμινάρια & ημερίδες που αφορούν την ψυχολογία των παιδιών και καινούργιους τρόπους διδασκαλίας ακόμη και σήμερα. Το Γενάρη του 2019 παρακολούθησε στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος σεμινάριο με θέμα «Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης: Προβλήματα Συμπεριφοράς-ΔΕΠΥ».

Ελένη Αραπάκη

Δασκάλα Σύγχρονου Χορού
Χορογράφος, Χορεύτρια

Η Ελένη Αραπάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988.Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες (παγκράτιο) έως το 2005. Σπούδασε κλασσικό και σύγχρονο χορό στην Κρατική Σχολή χορού ‘’ΚΣΟΤ’’ όπου αποφοίτησε το 2010.
Την ίδια χρονιά γίνεται δεκτή στην ακαδημία S.E.A.D στην Αυστρία ολοκληρώνοντας τις σπουδές της πάνω στο σύγχρονο χορό το 2012. Από τότε έχει συνεργαστεί με αρκετούς χορογράφους και ομάδες χορού όπως Sonya Levin, Carlos Matos, Martin Kilvady, Eleonore Valery, David Zambrano, Alexander Wengler, Nobulusdance Company, Gotraballet, Aachen Theater.
Το 2015 έγινε πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την σχολή YogaUnion σε συνεργασία με την φημισμένη Ινδική σχολή Sampoorna Yoga πάνω στην τεχνική της Αshtanga Vinyasa Flow Yoga.
Το Μάιο του 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνεργάζεται με διάφορες ομάδες χορού.
Image
Image

Μαρία Γιαλούρη

Δασκάλα Pilates

Η Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης  Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Αθήνα  το 1999 και κατόπιν συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αγγλία όπου απέκτησε Master of Science in Sports Management. Εργάστηκε στο χώρο του αθλητισμού σε διάφορες θέσεις.

 Το Pilates μπήκε στη ζωή της τo 2013 με την  παρακολούθηση του  εκπαιδευτικού προγράμματος της διεθνούς αναγνωρισμένης Σχολής BASI PILATES (Comprehensive Pilates 500 hours) και κατόπιν αφοσιώθηκε σε αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία σε διάφορους  χώρους. Ενστερνιζόμενη την άποψη του Joseph Pilates, ότι η μέθοδος του είναι η γυμναστική της καινούριας χιλιετηρίδας,  προσπαθεί πάντα να μεταδίδει  την αγάπη και τον ενθουσιασμό της  για αυτό στους μαθητές της. 

Κοραλλένια Γκεσούλη

Δασκάλα Latin

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού  Μάνου, είναι διπλωματούχος λατινοαμερικάνικων χορών (istd), Pilates instructor και Zumba instructor.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασικού, σύγχρονου και λάτιν χορών στην Ελλάδα και στην Ιταλία.
Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο international cup acropolis στους λατινοαμερικάνικους χορούς 06.05.2018.
Image
Image

Βασιλειάννα Φράγκου

Δασκάλα Hip Hop

Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής χορού «Μοριάνοβα-Τράστα». Διδάχθηκε μπαλέτο από τους Αγγέλα Πατσέλη, Δημήτρη Καμινάρη, Ρωξάνη Παπανικόλα και Λίλη Τράστα και σύγχρονο χορό από τους Εφραιμίδου Εριφύλη, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Γιάννη Τσιγκρή και χορογραφία και αυτοσχεδιασμό από την Εριφύλη Δαφέρμου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού με χορευτές της ομάδας του Hofesh Shechter, της  Anne Teresa De Keersmaeker, ενώ έχει συμμετάσχει και σε Gaga Workshop από χορευτές της Batsheva Dance Company. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τους Πέννυ Διαμαντοπούλου (Graham Technique), Στέλλα Ζάννου, Νίκο Καλογεράκη, Χριστιάνα Σαρασίδου. Το 2018 και 2019 συμμετείχε στο Athens Video Dance Project, το οποίο έλαβε χώρα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, καθώς επίσης και στο 2ο Dance school ways festival του Duncan Dance Research Center. Επιπροσθέτως, ασχολείται με το hip- hop και το tango από την ηλικία των 13.

Πέρα από τις πρακτικές σπουδές έχει ασχοληθεί και θεωρητικά με τον χορό και την εκπαίδευσή του στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών διενεργώντας επιτόπια έρευνα για την διπλωματική της εργασία «Οι Σπουδές του Χορού στην Ελλάδα: Προβλήματα και Προοπτικές».
logo

Βάλτε τη μαγεία του χορού στη ζωή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Λεονταρίου 11, 15351 Παλλήνη
Τηλέφωνο
210 60 34 429
Email
dance@lilacfairy.gr